Dakterras 1

Onze grote trots, het dakterras. 

Zeer ruim dakterras. (plaats voor 25 Yogi’s/Yogini’s) Zomers proberen we hier zoveel mogelijk de lessen te geven. Buitenzijn betekent Prana (levensenergie) in je ademhaling.

 

Privacy naar straatzijde door boom.

 

 

Dakterras 2

Klein fonteintje geeft een zacht klaterend geluid tijdens de lessen.

 

 

Dakterras 3

 

 

 

 

Wandschildering

Grote wandschildering (3×5 mtr) in de Yogaruimte. Het basis idee was de Aurora Borealis (Noorderlicht) maar iedereen ziet er iets anders in. Van onder naar boven veranderen de achtergrond kleuren van zwart naar volledig wit, dit representeert de spirituele groei van de Yogi. De wandschildering is gemaakt door Diana Ramaekers, Kerkrade.

 

 

Altaar Yogaruimte

Naast afbeeldingen van Swami Sivananda, Swami Vishnu-devananda en Sukadev, staan er op het altaar zgn. Murti’s. Ganesha, Shiva, een Vishnu avatar (Krishna) en een devi (Saraswati). Verder staan er altijd verse bloemen.

 

 

Yogaruimte

In de Yogaruimte is plaats voor 16 Yogis of Yoginis. We hebben gekozen voor matjes van 80 cm i.p.v. 60 cm dus iedereen heeft lekker ruimte.

 

 

Meditatie ruimte

De meditatieruimte boven, hier vinden de ochtendmeditaties en eventuele meditatiecursussen, workshops en lessen plaats. Voor meditatie is er plaats voor 16 mediterenden. De invloed van Swami Sivananda is hier heel sterk en helpt je dieper in je meditatie te komen.

 

 

Wandtapijt Ganesha

Ganesha helpt je een nieuw begin te maken, de problemen daarbij te overwinnen en succesvol te zijn.

 

 

Theekeuken

Na alle lessen is er tijd en plaats voor een mok kruidenthee. Even de les laten bezinken en even napraten met leraar/lerares of je medeleerlingen.