Beste Joop,

 

Een audiobestand goed af laten spelen is niet het makkelijkste, omdat elke browser weer anders reageert op bepaalde code. De code die ik toevoeg komt van http://www.w3schools.com/html/html_sounds.asp

 

Ik kan geen code versturen via ons ticketsysteem, vandaar dat ik het op deze manier doe. De code die je kunt gebruiken is:

 

<audio controls=”controls”>

<source src=”[VOLLEDIGE URL]” type=”audio/mpeg” />

<embed src=”[VOLLEDIGE URL]” height=”50″ width=”300″ /> </audio>

 

Selecteer en kopieer de schuingedrukte code om deze in te voegen. Op de plek [VOLLEDIGE URL] vul je de complete link in naar het geluidsbestand. Deze link begint altijd met https://www.satyakama-yoga.nl/www2

 

Om deze code toe te voegen moet je een pagina bewerken. In de bewerkpagina klik je op het pijltje naar beneden, rechts van het smiley icoontje. Je krijgt nu een nieuwe rij met icoontje ste zien en klikt op de meest rechtse genaamd HTML.

 

Een popup verschijnt en je ziet de code van jouw pagina. Hier plak je bovenstaande code in. Om het voor jezelf makkelijk te maken kun je in het normale bewerkscherm HIER MOET CODE KOMEN typen zodat je dit snel kan terug vindne in het HTML scherm. je selecteert die tekst dan en plakt daar de code inclsuief de juiste url.

 

Klik op “bijwerken” om de HTML code op te slaan, klik op “Bewaar” om de pagina op te slaan.

 

Hopelijk lukt het zo om een geluidsbestand in te voegen. Je kunt bijvoorbeeld dit artikel gebruiken om het een en ander te testen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bart Verhees