Web-Links

 

http://www.lustaufyoga.com/index.html  Yogaschool van Norbert Telöken,een fijne collega en lid van onze Yogakring, in Aachen/Kornelimuster.

 

http://www.angies-yoga.de Yogaschool van Angela Ney (Angie), een lieve collega en lid van onze Yogakring, in Linnich-Boslar.

 

http://www.NeoCentrum.nl De nieuwe website van Annette & René van Iersel (o.a. klankschaal-meditatie)

 

www.boekhandeldezon.nl Boekhandel op de Geleenstraat in Heerlen. Boeken en accesoires voor Yoga en meditatie, spirituele onderwerpen, klankschalen en veel meer.

 

www.yoga-vidya.de/ Europa’s grootste Yoga centrum. Website met enorm veel informatie over alles wat met Yoga te maken heeft.

 

www.sivanandadlshq.org/index.html Website van de Divine Life Society. Link eens door naar “Free Book Distribution” hier vind je heel veek boeken over Yoga die je gratis kunt downloaden. Zéér de moeite waard!!!! (Engelstalig)

 

www.sivananda.org/ Internationale Sivananda Yoga Vedanta centra.

 

http://www.reformhaus-bacher.de/ Reformhaus waar alle thee die jullie na de lessen drinken vandaan komt. Ikzelf ga naar het filiaal in Aken (adres op de site), prettige bediening en goed advies. Kijk eens op de site voor vegetarische recepten!!

 

http://www.degroenetak.nl/ Winkel voor natuurvoeding en reformartikelen, vriendelijke en behulpzame bediening. Ook voor vers-artikelen.